Mosselstraat9.nl
Italiaans gevuld brood

Ingrediënten
• deeg uit de broodmachine
• 1 ons parmaham
• 3 hard gekookte eieren
• 1 bolletje mozzarella
• vers geraspte parmezaanse kaas
• verse basilicum
• zongedroogde tomaten
• olijven
• olijfolie

Bereiding
1. Rol het deeg op een met bloem bestoven werkblad uit tot een rechthoekige lap. Leg in het midden hiervan de parmaham, gehalveerde eieren, mozzarella- plakjes, zongedroogde tomaten, basilicum blaadjes en olijven. Hier bovenop de vers geraspte parmezaanse kaas.
2. Vouw het deeg over de vulling heen zodat je een soort grote loempia krijgt. Leg deze, met de naad naar beneden, op de bakplaat en laat het 15 minuten rijzen. Bestrooi met wat bloem en zet het 35 minuten in een op 180°C. voorverwarmde oven tot het goudbruin is.
Zowel warm als koud te serveren