Mosselstraat9.nl
Goulash

Ingrediënten
• 1 kilo runderlappen
• 1 pond uien
• 1 liter bouillon
• 1 eetlepel paprikapoeder
• 1 theelepel cayennepeper
• 1 theelepel tijm
• 3 laurierblaadjes
• 3 gedroogde pepertjes
• 3 kleine blikjes tomatenpuree
• maïzena

Bereiding
1. Het vlees in stukjes snijden en bruin braden in boter.
2. Dan de gesneden uien erbij en meebakken. Aanvullen met de bouillon.
3. Dan toevoegen: paprikapoeder, cayennepeper, tijm, laurierblaadjes, pepertjes en de tomatenpuree en dit alles 2 uur laten sudderen.
4. Daarna binden met maïzena.
Lekker met witte rijst en erwtjes en peekes.
Dit gerecht is erg pittig. Eventueel minder paprikapoeder, cayennepeper en pepertjes toevoegen voor een mildere smaak.