Mosselstraat9.nl
Pastitio

Ingrediënten
• 300 gr lange pijpmacaroni
• 1 grote ui
• 1 blik gepelde tomaten
• 400 gr rundergehakt
• 1 bouillontablet
• peper
• 1 tl kaneel
• 2 el peterselie
• witte wijn
• 1 blikje tomatenpuree
• 3 eieren
• koffiemelk
• geraspte kaas

Bereiding
1. Kook de macaroni gaar.
2. Fruit de gesnipperde ui in olie en voeg het gehakt toe en bak dit tot het rul is. Voeg toe: gepelde tomaten, bouillontablet, peper, kaneel, witte wijn, tomatenpuree en peterselie en laat het geheel een tijdje pruttelen.
3. Schep in een hoge ovenschaal meer dan de helft van de macaroni en giet hier de gehaktsaus overheen. Schep dan de rest van de macaroni erop.
4. Kluts de eieren met een beetje koffiemelk en giet dit over de macaroni en strooi er de geraspte kaas over.
5. Zet de schotel 40 min in het midden van een voorverwarmde oven van 200°