Ingrediënten
• 3 blaadjes gelatine
• 2 pakje MonChou á 100 gr
• 75 gr basterdsuiker
• 125 ml slagroom
• 1 dl koffielikeur of Amaretto
• 2 dl hete sterke koffie
• 1½ pak lange vingers
• 1 el cacaopoeder
Bereiding
1. Vet een cakevorm in met olie.
2. Week de blaadjes gelatine in ruim koud water. Klop de MonChou los en voeg de suiker toe. Sla in een andere kom de slagroom stijf. Knijp de gelatine uit en los deze op in de helft van de koffie. Roer hier de koffielikeur door. Meng dit door de MonChou en spatel er vervolgens de slagroom door.
3. Doop de lange vingers in de rest van de koffie en leg een laag in de cakevorm. Verdeel er ⅓ deel van het MonChou-mengsel over. Herhaal dit nog twee keer. Plaats de cake tenminste 3 uur in de koelkast. Haal de cake uit de koelkast en bestrooi het met cacaopoeder.